G070_Invitation_crop_top

OBS: Arrangementet er rykket, og vi arbejder vi på at finde en ny dato. Vi håber, at du har lyst til at være med. 


Accelerér digitaliseringsprocessen i din virksomhed


De sidste fem år er digitalisering af regnskab, herunder bogføring, løn og bilagshåndtering gået stærkt.

Digitaliseringen drives primært af tre ting: tid, penge og transparens.  

Automatiserede processer leder til hurtigere og mere korrekt opgaveløsning, og det sparer både jeres virksomhed og jeres kunders virksomhed for penge. 

Mange virksomheder er allerede i gang med deres digitaliseringsproces, men hører du til dem, der ønsker mere fokus og højere hastighed af din digitaliseringsproces?

Så får du nu en unik chance for at deltage på vores eksklusive event.

Sammen med dig og 20 andre økonomiansvarlige og partnere fra små og mellemstore bogholdervirksomheder og revisionshuse skal vi diskutere og give hinanden inspiration til digitalisering og modenhed.

SE PROGRAM


NB: Da dette er et eksklusivt arrangement, bliver pladserne fordelt efter "først-til-mølle-princippet". Tilmeldingen er bindende, og du modtager en bekræftelse på mail.

 

Mød oplægsholderne

Tim Wollf

SVP & Deputy Head of Payments i Danske Bank

Tim har i over 20 år arbejdet med innovation og digitalisering og haft dette som fokuspunkt både i Danske Bank samt som CEO/Partner i virksomheder som Infomedia og Progressive A/S. 

Søren Lund

Founder & Executive Business Developer i TimeLog

Søren stiftede TimeLog i 2001 og har siden da rådgivet mere end 1000 virksomheder om digitalisering af deres forretning, og hvordan dette skaber modenhed i en organisation, som også kan ses på bundlinjen.

Jes Brinch

Founder & CEO i Zenegy

I 2017 stiftede Jes Zenegy efter at have siddet som direktør for forretningsudvikling i it-virksomheden E-conomic. Han har 15 års international erfaring med SaaS, web- og mobiludvikling, markedsføring og projektledelse.